Miért Mi?

„Van ami alapból tökéletes, minden más pedig az lehet”
„Akár egy életre szóló minőség és elegancia”

TESLA BÚTOR

Több mint 15 éves szakértelemmel és közel 1000 munkával a hátunk mögött magabiztosan állítjuk, hogy megéri minket választani.
Cégünk egyedi méretű bútorok tervezésével és gyártásával foglalkozik. Felhasznált anyagok között megtalálható az MDF, KOMPAKT LEMEZ, TECHNISTONE valamint a GRÁNIT. Vállaljuk konyhák, gardróbok, fürdőszobák, és teljes lakások bútorzatának kivitelezését.
A rengeteg ajánlásnak és elégedett ügyfélnek köszönhetően nem hirdetjük magunkat más felületeken.

Legyél Te a következő vásárlónk

Történet

A cégünk a 2000-es években egy kis bérleményből indult, de hamar kinőtte magát. Már a kezdetekkor azt vallottunk, a szakértelem mellett a legfontosabb, hogy az ügyfeleink minden elvárásának megfeleljünk. A sok visszatérő ügyfélnek és ajánlásnak köszönhetően, folyamatosan bővítettük a csapatunkat. A 2010-es évektől már generálkivitelezéssel is foglalkozunk, szoros kapcsolatban, folyamatosan egyeztetve profi szakemberekkel dolgozunk együtt.

Így elkerülhető például, hogy egy konyhánál, hogy ne elkészüljön el időben a vizes munka, ne kelljen újra áthelyezni a konnektorokat, kapcsolókat a villanyszerelőnek, és még sorolhatnánk.

Munkáinkra több éves garanciát vállalunk.
Csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk.
A kiváló csapatmunkának köszönhetően gyorsak és precízek vagyunk.

Vizió

Egyedit adni a vevőinknek. Elsőnek lenni a bútorkészítés anyagainak kiválasztásakor és a belsőépítészet inspirálásában.

Küldetés

Kínálatunkban minden megtalálható, ami a bútorgyártáshoz és a belsőépítészethez szükséges. Vevőinkkel a partneri viszonyt a megbízhatóságra, a széles áruválasztékra és a minőségi szolgáltatásokra építjük.    

error: A tartalom védett !!