Partnereink

Egger
Prémium faforgácslapok

Strong
A Strong termékeit a megbízhatóság és a minőség jellemzi, míg vonzó ár-megoldást jelentenek az ügyfelek számára. A Strong egész sor bútorpántot, fióksínt, LED szalagot, asztallábat és bútorlábat, felnyíló és összecsukható szerkezetet, bútorzárat és sok más bútorvasalatot foglal magába. Minden termék bevezetését a Strong családba olyan igényes tesztelés előzi meg, ahol a termékek terhelési vizsgán és tesztciklusokon esnek át, hogy megfeleljenek az előírt minőségi kritériumoknak.

Camar
A Camar világelső a bútoripar műszaki vasalatok formatervezésében és gyártásában. A vállalat 1960ban alakult, Brianza központjában, Észak-Olaszország hagyományos bútoriparra szakosodott régiójában. A gyártó egyik prioritása a folyamatos műszaki kutatás, amely alapos termékelemzést és tesztelést igényel, majd új megoldásokat és prototípus-tervezést keres.

Bosch
A Bosch vállalat világszerte jelen van és számos területen működik. A Bosch technológiáját az autóipari, kereskedelmi és ipari szektorban, valamint a háztartásokban használják. Kerti szerszámok, fűtési és vízmelegítő rendszerek, háztartási készülékek, elektromos szerszámok kézművesek és kisiparosok számára, ez a globális elektromos készülék gyártó mindezt kínálja.

Kronospan
Prémium faforgácslapok

Franke
A svájci FRANKE csoport a világ vezető konyhai rendszerek beszállítója, akár mosogatókról, mosogatócsapokról, elszívóberendezésekről aprítógépekről vagy beépített készülékekről legyen szó. 100 éves fennállása alatt a vállalat innovatív tervezést, egyedülálló formatervezést és kiemelkedő minőségű megoldásokat használ fel. A FRANKE jelenleg 4 kontinensen 68 céget foglal magába, és közel 9000 dolgozót foglalkoztat.

Lehmann
A német Lehmann cég a világ egyik vezető mechanikus és elektronikus zár gyártója. Innovatív és praktikus megoldásoka kínál mind az otthoni, mind az irodai helyiségek számára. A klasszikus reteszelésű hengerrendszerek mellett minden típusú bútorhoz tartoznak számkombinációs zárak, elektronikus zárrendszerek, reteszelő rendszerek is.

Blum
A több mint 6 400 munkatársat foglalkoztató osztrák családi cég bútorvasalatok gyártására specializálódik. Az áruválaszték fő oszlopai az AVENTOS zsanéros rendszerek, a LEGRABOX dobozrendszerek, a TANDEMBOX antaro és a METABOX, a MOVENTO és a TANDEM útmutató rendszerek, valamint a CLIP top BLUMOTION bútorpántok nagy része. Élethosszig tartó garancia vonatkozik minden rendszerre. Termékeiket a világ több mint száz országába szállítják.

Falco
Prémium faforgácslapok

Ritter
A német Ritter már 1905 óta háztartási készülékeket gyárt. Az általános konyhai segédeszközöket, mint például az univerzális szeletelőket, elektromos vízforralókat, kenyérpirítókat és kávéfőzőket folyamatosan fejlesztik, hogy minden vevő igényét kielégítsék, valamint követik a legújabb anyag- és formatervezési trendeket.

L&S
Az L&S egy olasz bútorlámpa gyártó. Kizárólag a bútorszektorra összpontosít, termékeit a gyakorlati funkcionalitás és az egyszerű összeszerelés jellemzi. A vállalatnak Olaszországban, Németországban, Kínában és az Egyesült Államokban vannak leányvállalatai, és világszerte több mint 70 országba szállít termékeket.    

Kesseböhmer
Több mint 60 éve a német Kesseböhmer cég az innovatív megoldások szimbóluma, valamint az eredeti formatervezés, funkcionalitás és minőség garanciája. Az erős ügyfélorientáció segített neki elérni és fenntartani a funkcionális konyhai eszközök vezető beszállítójának pozícióját, ide tartozik a sarokszekrényekbe való drót program, vasalatok, fióksínrendszerek élelmiszer-szekrényekhez stb. A vállalat 9 gyártóüzemet működtet és több mint 2.750 embert foglalkoztat. A konyhai felszereléseken kívül karaván bútorokat, ergonómikus megoldásokat az irodabútorok számára vagy az autóipar magasan specializált alkatrészeit kínálja.    

Italiana Ferramenta
Az Italiana Ferramenta 1996-ban alakult, és kiváló minőségű bútoripari tartozékok gyártásával foglalkozik. Ezek elsősorban polc-alátámasztások, csatlakozó anyagok, összecsukható és felnyíló mechanizmusok fogantyú nélküli ajtónyitáshoz, pánt-vasalatok stb. Egyes termékeihez, például az összecsukható és emelő mechanizmusokhoz a vállalat örökös garanciát vállal.  

3M
A 3M vállalat egy amerikai multinacionális vállalatcsoport, több mint 60 országban képviselteti magát, és több mint kétszáz országban forgalmazzák a termékeit. 75.000 terméket forgalmaz – ragasztók, csiszolóanyagok, laminátok, passzív tűzvédelmi termékek, fogászati termékek, elektromos anyagok, elektromos áramkörök és optikai filmek.

Sevroll
A toló, harmonika és szétválasztható ajtórendszerek a Sevroll vállalat tárgykörébe tartoznak. Szintén beépített szekrényeket és lezáró profilokat kínál. A márka termékeit a megbízhatóság, a biztonságos felhasználás és a funkcionalitás jellemzi, összeszerelésük nagyon egyszerű. Termékek széles választéka, teljes rendszerek és hosszú garancia (néhány alkatrészre élethosszig tartó) kielégíti a legigényesebb ügyfelek igényeit is.

Scilm
A Scilm vállalat szerkezeti és esztétikai célokra is használatos alumínium profilok gyártására specializálódik. Laboratóriumaiban innovatív és kiváló minőségű alkatrészeket fejleszt, amelyek a konyhai és egyéb bútorok hozzáadott értékét képezik. 

Bachmann
A BACHMANN német családi cég elektromos alkatrészeket és rendszereket fejleszt és szállít az energetikai menedzsment és a multimédiás technológia számára. Az elosztó egységek, csatlakozó panelek és szerelvények biztosítják, hogy az energia és az adatok pontosan ott álljanak rendelkezésre, ahol szükség van rájuk. A BACHMANN márka megoldásai nem csak irodákban, szállodákban, számítástechnikai központokban, hanem háztartásokban is használhatók.

BBP
A német BBP Kunststoffwerk Marbach Baier családi vállalatot 1958-ban alapították. Irodai bútorokhoz használatos műanyagból vagy acélból készült rendszerező elemek gyártására összpontosít. Az irodai konténereket és szekrényeket a rugalmasság és az időtálló formatervezés, a stabilitás és a kiváló kezelői kényelem jellemzi.

Blanco
A németországi székhelyű BLANCO rozsdamentes anyagok feldolgozásával, gasztronómiai berendezések gyártásával, konyhai rozsdamentes acél, silgranit és kerámia mosogatók és csapok feldolgozásával foglalkozik. Több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik a szakterületén, Európában és a tengerentúlon is vannak leányvállalatai.

Corá
A vicenzai, olasz Corà vállalatot 1919-ben alapították, és közel száz éve foglalkozik fa megmunkálással. Maximális hangsúlyt fektetve a környezetbarát és fenntartható gyártásra, valamint a fa és az erdei környezet iránti elkötelezettségre fapadlók, ablakok, rétegelt lemezek, módosított furnérok vagy például a tengerészet speciális termékeinek előállításával foglalkozik.

Cordia
A Cordia Plus 2000 óta működik a lengyel piacon, és különböző színkivitelben és különféleképpen felületkezelt alumínium keretek és alumínium profilok gyártásával foglalkozik. Ugyancsak üvegezett panelekkel, csúszó rendszerekkel, kilincsekkel és markolatokkal rendelkezik. Újdonság a kínálatban a megvilágított tükör szétszórt világítással.

Den Braven
A Den Braven egy cseh vállalat külföldi tőke bevonása nélkül, amely intelligens rendszeri megoldásokat kínál az építőipari vegyészet számára. Már több mint 40 éve van a piacon, és a világ egyik vezető gyártója a tömítőanyagok, szilikonok, poliuretán habok, műszaki aeroszolok, ragasztók és egyéb kiváló minőségű termékek terén.

FGV
Az Olaszországban alapított FGV Csoport minőségi bútorvasalatok beszállítója és több európai ország elosztó központja. Ázsiában és Dél-Amerikában is van képviselete. Az ajtópántok, a kihúzható rendszerek, a tolóajtós rendszerek és más termékek gyártására kiváló minőségű anyagokat és a fejlett technológiákat használnak fel.

Entry
Fogantyúk és fogasok gazdaságos választéka.

Henkel
A Henkel egy német vegyi és fogyasztói vállalat, amelynek székhelye a németországi Düsseldorfban van. Vezető innovatív márkáival és technológiáival három területen működik világszerte. Az Adhesive Technologies divízió globális piacvezető a hatékony ragasztási megoldások terén. Az ügyfelek számára széles körű minőségi termékeket kínál, mint pl. Ragasztók, tömítőanyagok és funkcionális bevonatok.    

Hettich
A híres bútorvasalatokat gyártó családi cég székhelye Németországban van és következő majdnem 40 fiókkal rendelkezik világszerte. 1993-ban megnyitotta üzemét Csehországban is, Žďár nad Sázavou-ban. A márka kínálata közt bútorpántok, fiókrendszerek, fiókok, vasalat tolóajtókhoz és sok más alkatrész a bútorgyártók számára. 

KingSlide
A tajvani KingSlide vállalat olyan funkcionális mechanizmusok gyártására specializálódott, amelyek elegáns és változatos otthoni környezetet teremtenek. A piacra bútorvasalatokat, fiókrendszereket, bútorpántokat, támaszokat, pántokat szállít be, beleértve a konyhai, fürdőszobai és ruhatári drótprogramokat.

Tulip
A Tulip egy fogantyú-, és fogasmárka, amelynek több mint 2 000 terméke van. Egyben garanciát jelent a kiváló minőségre és modern formatervezésre. A gyűjtemény kielégíti a klasszikus fogantyúk, a decens belső tér és a hagyomány szerelmeseit is, akik rengeteg rusztikus stílusú változat közül választhatnak. A vágott vagy csiszolt felületet sima vagy matt fémmel ötvöző fogantyúk a modern formatervezés szerelmeseit is megszólítják.

Vibo
A hagyományos olasz családi cég már évtizedek óta gyárt a konyhában és az öltözőszekrényekben használatos drót programot. A nem csak az olasz piacon betöltött előkelő helyzetét, termékeinek minőségével biztosítja, melyeket a drót jelentős erõssége és a fémbevonat kiválósága jellemez. Ugyanakkor innovatív megoldásokkal és technológiákkal is megjelenik a piacon. A gyártó újdonságai közé tartoznak például az összecsukható gardróbrudak vagy szemétkosarak.

Terno Scorrevoli
A tolórendszereket gyártó olasz vállalat a tökéletes formatervezésre, funkcionalitásra és gyakorlati megoldásokra törekszik. A MAGIC láthatatlan vezetővel ellátott belső ajtórendszer egyre népszerűbb köszönhetően az utólagos szerelési lehetőségnek és a nem mindennapi formának.

error: A tartalom védett !!